Vi är aveer

ett familjärt företag

Vi är ett familjärt företag med stora nationella och internationella kunder. Vi startade vår verksamhet 2021 och har redan tagit vår plats på marknaden.
Vi letar ständigt efter nya kollegor. För att arbeta med  hos oss behöver du ha förmåga till en djup förståelse för våra kunders strategiska behov och affärsförutsättningar.

Om oss

Vi är ett team av engagerade utvecklare med mångårig erfarenhet inom innovation och utveckling. Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning som passar just dina behov ditt företag och projekt! 

Vår företagskultur är det som skiljer oss från kollegorna i branschen. För oss är de viktigt att vi har en stark gemenskap internt gentemot våra kollegor och externt gentemot våra kunder. Vi är otroligt stolta över våra värderingar och kultur. Vi älskar det vi gör och vi får alltid fram lösningar med fokus på resultat. Det spelar ingen roll hur olika vi är på utsidan eller insidan – ingen blir glömd!

Som medarbetare på Aveer Aktiebolag kommer du att få arbeta nära och på djupet med våra kunder och deras organisation och affärer. Vi arbetar teamorienterat med våra kollegor gentemot kund. Vi har stor respekt för de människor vi möter och tycker att det är viktigt med ett arbetsklimat präglat av stor ambition och högt i tak.

Se lediga tjänster

Låter det intressant?

Kontakta gärna oss om du är i behov av kompetens.

Kontakta oss