VIll du bli en del av oss?

Teamwork makes the dream work

I och med den stora efterfrågan på programmerare och utvecklare är sannolikheten väldigt stor att vi har en tjänst ledig för just dig. Även om många kommer utbilda sig inom området så kommer det enligt Arbetsförmedlingen inte räcka för att möta efterfrågan på fem års sikt.

ANSLUT TILL VÅRT TEAM

Vi söker alltid efter nya, härliga kollegor till vår trivsamma arbetsplats. Berätta vem du är för oss, vilka önskemål du har, vilken erfarenhet och kunskap du besitter. Oavsett om vi har en ledig tjänst eller inte vill vi komma i kontakt med dig. Då efterfrågan är stor, är också sannolikheten att vi har en öppning som matchar din passion och ditt kunnande, inte långt ifrån ett samtal.

Vi på Aveer Aktiebolag är stolta att meddela vårt nya partnerskap med Ecareer AB. Ecareer är experter inom rekrytering inom IT, utbildning och finansbranschen. Från och med den 1 oktober 2023 är det Ecareer AB som kommer att sköta all vår rekryteringsprocess.

Vår ambition är att alltid finna de bästa talangerna och se till att varje anställning bidrar till både individens och företagets tillväxt och framgång. Med Ecareer AB:s expertis och nätverk kan vi säkerställa att vi når ut till de bästa kandidaterna och erbjuder dem en karriärväg hos oss på Aveer.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Våra lediga tjänster finns listade på Ecareer AB:s plattform, där du kan lära dig mer om varje position och vad vi söker i våra framtida kollegor. 

Se lediga tjänster

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du är i behov av kompetens.

Kontakta oss